Kolm Lääne-Virumaa kooli võistlevad riiklikul edulugude konkursil

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna toimub Pärnumaa kutsehariduskeskuses juba traditsiooniks kujunenud vabariiklik haridusfestival. Korraldatakse töötube, peetakse loenguid ja kuulutatakse välja vabariikliku edulugude konkursi võitjad kuues kategoorias. Esikoha eest võistlevad festivalil edulugude lõppvoorus ka kolme Lääne-Viru kooli edulood.

Vabariiklikule edulugude konkursile laekus Lääne-Virumaa koolidelt 15 edulugu. Neist valiti välja kolm, mis lõppvõistlusele saadeti. Nominendid on Haljala kool edulooga “Vanast uus”, Rakvere põhikool edulooga “Lumeteadus”  ja Rakvere gümnaasium edulooga “Heategevuslik etendus”.

Kokku laekus konkursile 70 edulugu, mis kõik väärtustavad ettevõtlikkust kui eluhoiakut ning kannavad endas uuenduslikku ja loovat lähenemist igapäevasele õppetööle. Igast maakonnast pääses kohaliku žürii otsusel edasi kolm üldhariduskooli edulugu ja kõik lasteaedade edulood, mille hulgast vabariiklik žürii valis omakorda kolm lemmikut kuues kategoorias.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles