Tarva fännide ilus unistus luhtus

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tibukollane buss on nüüdseks vanaraud.
Tibukollane buss on nüüdseks vanaraud. Foto: Marianne Loorents

Eelmise aasta kevadel soetatud 1988. aasta kollane PAZ-buss hinnati MTÜ Rakvere Tarvas Fan Club esindaja sõnul taastamiskõlbmatuks ja neljarattaline lõpetas elu vanarauakokkuostus. Bussi saatus tekitas nii mõneski fännis küsimusi ning pahameelt. MTÜ Rakvere Tarvas Fan Club esindaja andis teada, et bussi valmimine lükkub fännide kurvastuseks teadmata kaugusse.

“Idee oli suurepärane, aga paraku ei lähe plaanidega alati nii, nagu tahame. Bussi idee kerkis päevakorda välisreisidele sõitmise hõlbustamiseks. Nii soetasimegi heade kavatsustega ühisel jõul tooriku, millest lootsime tubli töö tulemusena teha fännidele unikaalse sõiduvahendi,” kõneles MTÜ esindaja.

Otsus buss vanarauaks viia võeti vastu kõikide finantseerijatega aru pidamata. MTÜ esindaja sõnas, et kaasati fännid, kes ise aktiivselt bussi vastu huvi tundsid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles