Ihaldatud kuldmehikese nimel tuleb teha põhjalikku lobitööd

Kristel Kaljuvee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tiina Mälberg reisib koos “Emaga” terve maailma läbi. Pühapäeva hilisõhtul saabus ta näiteks Lüübeki filmifestivalilt.
Tiina Mälberg reisib koos “Emaga” terve maailma läbi. Pühapäeva hilisõhtul saabus ta näiteks Lüübeki filmifestivalilt. Foto: Erakogu, shutterstock, montaaž

Filmiaasta tippsündmus – Oscarite jagamine legendaarses Los Angelese Dolby teatris – jõuab kätte järgmise aasta veebruaris. Jaanuariks on selge, kas inglite linna prestiižseimale punasele vaibale astub ka Rakvere teatri näitleja Tiina Mälberg.

Selle aasta alguses esilinastunud eesti mängufilm “Ema”, mille peaosas särab Tiina Mälberg, astub “Mandariinide” ja “Vehklejaga” sama rada ja kandideerib 85 linateose kõrval parima võõrkeelse filmi Oscarile, millega Ameerika filmikunsti ja -teaduste akadeemia tunnustab parimaid filmitegijaid.

Kui “Ema” produtsent Aet Laigu ja režissöör Kadri Kõusaar on praegu Los Angeleses filmi reklaamimas, siis Tiina Mälberg esialgu sinna ei sõida. Lihtsal põhjusel: tal ei jagu selleks aega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles