Kas asutuste-ettevõtete sõidukid on ohutud?

Toomas Herm
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kolme hukkunuga liiklusõnnetuse põhjustanud kaubikul olid küll talverehvid, kuid riigi politseijuhi ­Elmar Vaheri andmetel ei vastanud nende mustri sügavus nõuetele.
Kolme hukkunuga liiklusõnnetuse põhjustanud kaubikul olid küll talverehvid, kuid riigi politseijuhi ­Elmar Vaheri andmetel ei vastanud nende mustri sügavus nõuetele. Foto: Meelis Meilbaum

Eelmisel nelja­päeval juhtus Rakvere külje all traagiline liiklus­õnnetus, milles hukkus kolm inimest. Õn­ne­tuse põhjus­tanud kaubik oli ametisõiduk, mille rehvid ei vastanud nõuetele.

Politsei- ja piirivalveameti peadirektor Elmar Vaher ütles tol päeval “Aktuaalsele kaamerale” antud intervjuus, et kuigi ka kaubikul olid talverehvid, ei vastanud need nõuetele – muster oli liiga kulunud. Samuti tõi riigi politseijuht välja, et kui kaubikut juhtinud mehel olnuks turvavöö kinnitatud, jäänuks ta tõenäoliselt ellu.

Kaubik kuulus ühele maakonna ettevõttele ja naasis Tapalt tööülesannete täitmiselt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles