Noored tennisemängijad võtsid taas mõõtu Rakveres

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kahel nädalavahetusel järjest käisid Rakveres Aqva spordikeskuse tenniseväljakutel noorte mängijate ägedad tenniselahingud. Lastetennise turniiril, kus mängitakse väikestel väljakutel tavapärasest pehmemate pallidega ning võitjaid ei selgitata, oli mängijaid rekordiliselt palju – üle poolesaja osaleja Tallinnast, Tartust, Narvast, Jõgevalt, Haapsalust, Rakverest.

Nädalavahetusel peeti samas noorteliiga turniirid, võistlustules olid pisut suuremate kogemustega noortennisistid, kes selgitasid paremuse noorteliiga I (NLI) ja II astme (NLII) üksik- ja paarismängus.

Lääne-Virumaa noortest jõudis Maret Ani tennisekooli õppur Riin Laigu (Maare Sport) NLII tüdrukute finaali, kus pidi tunnistama Pärnu Kalevi tennisekooli võistleja Laura Rahneli paremust. Sama turniiri poolfinaalis mängis Maret Ani tennisekooli õpilane Birgit Aja (Maare Sport).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles