Vihula ja Haljala vald allkirjastasid ühinemislepingu

Kristi Ehrlich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eile pidasid Vihula ja Haljala vallavolikogu ühisistungi ja allkirjastasid ühinemislepingu, et minna edasi Lahemaa vallana. Just seda nime soovitakse moodustatavale omavalitsusele.

Lepingute allkirjastamise järel ütles Vihula vallavolikogu esimees Aide Veinjärv, et see oli alles algus. “Kindlustunnet tekitab see küll, ma ei vaidle vastu. Siiamaani on ära tehtud väga suur töö,” kõneles volikogu esimees. “Mis edaspidine toob, selles on palju tundmatust, aga läheme samm sammu haaval edasi ja loodame parimat.”

Haljala vallavolikogu esimees Margus Punane märkis samuti, et seljataga on palju tööd, aga palju tööd on veel ka ees. “Ühine leping on jäämäe tipp. Seal all on teemad, mis puudutavad arengukava, eelarvestrateegia ühtlustamist, toetuste ülevaatamist ja muud. Suur töö läheb edasi, et järgmiseks sügiseks need asjad tehtud saaks,” rääkis Punane.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles