Südikas sirts ja südamlik sigakaru

Inna Grünfeldt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaks lahutamatut sõpra Lota (Getter Meresmaa) ja sigakaru Mõmm (Bonzo) võtavad koos lauluviisigi üles.
Kaks lahutamatut sõpra Lota (Getter Meresmaa) ja sigakaru Mõmm (Bonzo) võtavad koos lauluviisigi üles. Foto: Rakvere Teater

“Lärmisepa tänava Lota” täidab Rakvere teatri lava südikuse ja südamlikkuse, trotsi ja tarmuga, tuletab meelde, kui väga vajame ellu hingesuurust. Iga päev ja igas eas.

Ivo Eensalu lavastatud “Lärmisepa tänava Lota” räägib muhedal moel loo, kuidas isepäine ja trotslik tüdrukutirts Lota (Getter Meresmaa) tahab pere noorima lapsena end kehtestada, olla tähelepanu keskpunktis ning tegijam kui õde ja vend kahe peale kokku. Ega tüdrukul, kellel jonnakus varjab head südant ning keda fantaasia ja uudishimu ajendavad kangekaelselt oma rada kõndima, olegi enese maksmapanemine keeruline.

Mõnikord piisab kisast ja kurjustamisest, aga enamasti leiab sirts mõtete elluviimiseks teised vahendid kääridest kolimiseni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles