Homme selguvad Väike-Maarjas valla parimad sulgpallurid

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Homme toimuvad Väike-Maarja spordihoones valla lahtised meistrivõistlused sulgpallis. Juba teist aastat on võistlema oodatud ka mängijad maakonnapiiri tagant.

Võistlused toimuvad noorte (sündinud 2000 ja hiljem), naiste ja meeste üksikmängudes. Osaleda võivad Väike-Maarja valla praegused või endised elanikud ja ka sulgpallisõbrad väljastpoolt Väike-Maarja valda. Väljaspool Väike-Maarja valda elav osaleja ei tohi kuuluda Eesti sulgpalli kehtivas edetabelis 100 parema mängija hulka.

“Meil on võistlus harrastajate tasemel. Lapsed hakkavad mängima kell viis, täiskasvanud kell kuus. Läheb umbes üheksani,” selgitas Väike-Maarja spordikeskuse juhataja Jane Kool. “Eestlane on ju viimase minuti mees. Meil lõppeb registreerimine kolmapäeval kell kolm. Siis hakkame tabeleid tegema. Vastu võtame 16 meest. Rohkem ei mahuta ajaliselt ära. Naisi on mänginud viis-kuus,” lisas Kool.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles