Killud toovad ... süü ja valu

Inna Grünfeldt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere teatris täna esietenduvas loos “See kõik on tema” on ema ja poja vahel ületamatu sein. Tiina Mälberg (vasakult), Helen Rekkor ja Imre Õunapuu lapivad kokku armastuse kilde.
Rakvere teatris täna esietenduvas loos “See kõik on tema” on ema ja poja vahel ületamatu sein. Tiina Mälberg (vasakult), Helen Rekkor ja Imre Õunapuu lapivad kokku armastuse kilde. Foto: Marianne Loorents

Rakvere teatris täna esietenduvas loos “See kõik on tema” on ema ja poja vahel ületamatu sein. Tiina Mälberg, Helen Rekkor ja Imre Õunapuu lapivad kokku armastuse kilde.

Kui Helen Rekkor luges läbi Andrei Ivanovi näidendi “See kõik on tema”, mida pakkus talle lavastamiseks Rakvere teatri peanäitejuht Üllar Saaremäe, ei meeldinud see talle üldse.

“Sellepärast, et näidendi mõlemad tegelased võtsid järjest vastu nii ebaeetilisi otsuseid ja kohtlesid teineteist väga halvasti. Sealt ei tulnud kohe läbi seda armastuse levelit ja minul on raske teatrit teha, kui ma ei tunne armastust,” põhjendas Helen Rekkor esimest reaktsiooni. “Ma natuke tõrkusin ja olin mures. See oli kõige ebahelgem lugu, mida olin tüki aja jooksul lugenud.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles