Väike-Maarja vald investeerib tänavu rohkem kui kunagi varem

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Väike-Maarja vallavolikogu kinnitas viimatisel istungil valla tänavuse eelarve, mille kulud moodustavad kokku 8,37 miljonit eurot, sellest 5,74 miljonit eurot on põhitegevuseks kasutatavad kulud ja 2,63 miljonit on ette nähtud elukeskkonna parendamiseks investeeringutena.

Suurimaks investeeringuks on Väike-Maarja aleviku avaliku ruumi lõpuniarendamine (1,2 miljonit eurot, sealhulgas 935 000 eurot EAS-i sihtfinantseering), muu hulgas soodustatakse ligipääsude ning parklate loomise kaudu äritegevust.

Väike-Maarja piirkondliku esmatasandi tervisekeskuse projekteerimine ja renoveerimine läheb maksma ligikaudu 920 000 eurot, millest riigilt saadakse kuni 630 000 eurot. Pikemaajalise mõjuga investeering on ka Triigi kaugküttevõrgu rekonstrueerimine, mis osutub võimalikuks tänu keskkonnainvesteeringute keskuse kaasabile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles