Homovastased tulevad piketeerima

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna (EKRE) Lääne-Viru aktiiv korraldab homme kell 14.30 enne linnavolikogu istungit Rakvere Keskväljakul Targa Maja ees piketi oktoobris kavandatava ja homoseksuaalseid teemasid käsitleva filmifestivali toimumise vastu. EKRE Lääne-Viru ringkonna juht Anti Poolamets leiab, et linnal pole seesugust kahtlase väärtusega üritust ja reklaami tarvis.

“Kuigi me tunnistame teatud seksuaalvähemuste olemasolu ühiskonnas, on nendega seonduvate probeemide afišeerimine siiski liiast. Kas me ikka oleme huvitatud sellest, et Rakverest saab Eesti uus väike homopealinn?” küsis Poolamets.

Jaanuaris ei leidnud Rakvere linnavolikogus toetust taotlus eraldada 1500 eurot MTÜ-le SevenBow, mis küsis raha LGBT+ filmifestivali korraldamiseks tänavu oktoobris. Kultuurikomisjon võttis kultuuriürituste toetamise eelnõu tagasi ja küsimus tuleb volikogu ette uuesti homme.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles