Nuti-maailmast ema Tiina Mälbergi ja tütar Marii Ingriin Saaremäega

Anu Viita-Neuhaus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nuti-maailmast ema Tiina Mälbergi ja tütar Marii Ingriin Saaremäega.
Nuti-maailmast ema Tiina Mälbergi ja tütar Marii Ingriin Saaremäega. Foto: Meelis Meilbaum

Kesknädal tõi Rakvere teatri suurde saali noori. Väga palju. Osalusseminar, mis lähtus lavastuse “See kõik on tema” probleemivirvarrist, tõi inimesed avalikult rääkima noorte ja vanemate suhetest. Nõuandjatena olid sel päeval kogemusi jagamas, mõistmisest ja usaldusest rääkimas ka näitlejanna Tiina Mälberg koos oma tütre Marii Ingriin Saaremäega. Põlvkondade erinevatest arusaamadest nuti- ja päris maailmas, oskustest, märkamisest, taipamisest ja usaldamisest vestleme veel tänagi.

Marii Ingriin õpib sügisest Tartu ülikooli Viljandi kultuuriakadeemias kultuurikorraldust. Noor inimene suhtleb oma sõbrannadega ülipopulaarses Facebookis.

Ka oma Rakveres elava emaga eelistab Viljandis elav neiu ühenduses olla just selle kanali kaudu. Moodsast tehnoloogiast ja sellekaudsest infovahetusest rääkides ütleb Tiina Mälberg, et suhteliselt aeglase inimesena ei tekkinud tema konto suhtlusvõrgustikku kiirustades.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles