Mihkel Raud kutsus noori arvutis klõbistamise asemel üksteisega rääkima

Anu Viita-Neuhaus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mihkel Raud vedas suhtlemisteemalist osalusseminari “Räägi minuga”. Saalitäis noori oli vaimustuses.
Mihkel Raud vedas suhtlemisteemalist osalusseminari “Räägi minuga”. Saalitäis noori oli vaimustuses. Foto: Meelis Meilbaum

Kõvahäälselt see palve kolmapäeval Rakvere teatri suures saalis ei kõlanud, kuid mõne noore hinges helises see kindlasti. Suhtlemisteemalisel osalusseminaril räägiti noorte ja vanemate suhtlemisraskustest ja nende lõksust pääsemisest. Internetist, mis võib kujuneda needuseks.

Moderaator, ülipopulaarne Mihkel Raud oli vaieldamatult noorteseminari populaarseim esineja. Küll tunti huvi tema jalanumbri, vallalisuse ja suurima jama vastu.

Raud rääkis avameelselt, et kui ta oli 16 ja teda kutsuti Singer Vingerisse mängima, mõtles ta, et püha jumal, elu on nii äge. Rokkimine päädis sellega, et ta oli enda sõnul kogu aeg silmini juua täis. Suhted lähedastega kiskusid kiiva, ema valis tookord vaikimise tee. “Ei lähe päevagi, kui ma selle peale ei mõtleks. Kuidas ma tahan, et seda poleks olnud,” ütles Raud noortele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles