Ugala uued toolid: Kihlevere, Vinni ja Rakvere meistritelt

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ugala tuttuued toolid paigaldas saali Rakverest pärit disainer Priit Verlin koos poegade ja sõpradega.
Ugala tuttuued toolid paigaldas saali Rakverest pärit disainer Priit Verlin koos poegade ja sõpradega. Foto: Ugala teater

Täna avab Ugala teater taas uksed ning esietendub Lembit Petersoni lavastatud suurejooneline hispaania mõõga ja mantli komöödia “Nähtamatu daam”. Maja sisustuse juures on oma osa ka läänevirulastel: suure saali toolide õmblustööd tehti Rakveres, metallitööd Kihleveres, teping Vinnis ja puitosad Sõmerul.

Kui 1990. aastatel vahetati väikese remondi käigus toolide algne punane kattekangas beeži vastu, siis nüüd on punane tagasi. Ka kõik muu näeb välja samasugune nagu 1981. aastal. Tooliridade nihutamise tulemusena kasvas istekohtade arv seniselt 512-lt 538-le.

Tuliuued toolid paigaldas Ugala suurde saali Rakverest pärit disainer, Rakvere linnavolikokku kuuluv Priit Verlin, võttes professionaalidest töömeestele appi oma pojad ja nende sõbrad, samuti kunstikooli ja kultuuriakadeemia noormehed.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles