Näitleja Tarvo Sõmer lööb jalgpalliplatsil rinna kummi

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tarvo Sõmer (keskel kollases) on näitlejate jalgpallimatšil kaasa löönud juba viimased 16 aastat.
Tarvo Sõmer (keskel kollases) on näitlejate jalgpallimatšil kaasa löönud juba viimased 16 aastat. Foto: Lauri Kulpsoo/Postimees

Juunis toimuva Eesti–Soome 100+ maavõistluse raames tulevad väljakule Eesti näitlejad, kes võõrustavad Soome ametivendi A. Le Coq Arenal. Teiste hulgas on väljakul ka Rakvere teatri näitleja Tarvo Sõmer.

Linnateatri näitleja, meeskonna ühe eestvedaja Mikk Jürjensi sõnul ootavad näitlejad enim rahvusstaadionil mängimist. “Oleme varemgi Soome näitlejate vastu mänginud, aga tänavu tõmbab meid tõesti kõige rohkem käima asjaolu, et saame A. Le Coq Arena platsil mängida. Paljud näitlejad on jalgpallitaustaga või vähemalt jälgivad seda mängu, mistõttu võib öelda küll, et tegu on unistuse täitumisega. Vürtsi lisab kindlasti ka see, et samal väljakul kohtub Eesti eelmisel õhtul Belgiaga.”

Viimati kohtusid näitlejad Soomes mõned aastat tagasi, mil kohalik näitlejate liit 100. sünnipäeva võiduga tähistas. Tänavu jõuab sama tähiseni ka Eesti Näitlejate Liit. “Sünnipäeva puhul tahame saada väljakule ka neid, kes võibolla jalgpalliga sina peal pole, aga nimedest on veel vara rääkida,” ütles näitlejate liidu aseesimees Jürjens.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles