Vastukaja: tahaks midagi teistsugust?

Krõõt Nõmmela-Mehide
, Rakvere kultuurikeskuse direktor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Krõõt Nõmmela-Mehide.
Krõõt Nõmmela-Mehide. Foto: Internet

Teisipäevases Virumaa Teatajas kirjutab 50-aastane kõrgharidusega naisterahvas, et tal pole Rakvere linnas mitte midagi teha. Kujutate pilti, mitte midagi! Olen töötanud Rakvere kultuurikeskuse juhina täpselt ühe aasta ja minu kogemused kultuuri- ja hobitegevuse valdkonnas on vastupidised.

Üks tõeliselt aktiivne inimene on pigem ajahädas, sest seda, kuhu minna ja kuidas oma aega huvitegevusega sisustada, on piisavalt palju. Meil on kümme tantsukollektiivi, kümme lauluansamblit ja koori, kolm muusikakooli, kolm kunstikooli, neli näitetruppi, kuus eraldi tegutsevat jooga- ja liikumisringi, viis muud liiki suhtlemisringi ja väga erinevaid võimalusi spordiks. Lisaks veel mitu muusikat tegevat kollektiivi, kes on valmis uusi liikmeid vastu võtma.

On pigem probleem leida aktiivseid noori, kes jõuaks veel midagi uut ette võtta, sest võimalusi, kuidas aega veeta, ennast arendada ja kus kaasa lüüa, on lihtsalt nii palju, kogu vaba aeg on juba täis planeeritud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles