Raamatumajast elutoaks

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raamatukogu ajamasinas: rüütel aastal 2017 ning lammutus ja ehitus aastal 1996. Kuidas edasi?
Raamatukogu ajamasinas: rüütel aastal 2017 ning lammutus ja ehitus aastal 1996. Kuidas edasi? Foto: toomas erapart, Lääne-virumaa keskraamatukogu, montaaž

Mõnus maja, kus käib elu: on ruumi ja õhku, võimalusi aega veeta ja end arendada, käepärast tänapäevane tehnoloogia. Koht, kus sünnivad ja teostuvad ideed. Raamatukogu. Unistustes.

Missugust raamatukogu vajaks Rakvere? Sellist nagu Põhjamaade maailmatasemel raamatukogud: mitmekülgsete võimalustega äärmiselt populaarsed teadmiste-, tegevus- ja kultuurirohked keskused.

Virumaa keskraamatukogu direktor Kaili Õunapuu-Seidelberg ja arendusspetsialist Tiina Kriisa on veendunud: vaja on nüüdisaegset, kaunist, sõbralikku, inspireerivat ning sünergiat loovat keskkonda, kuhu inimene sooviks aina tulla, sest seal on alati midagi huvitavat teha, avastada, kogeda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles