Ringo Ramul keerab üles apelsinikella

Inna Grünfeldt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tanel Ting (vasakul) ja Karl Robert Saaremäe (paremal) jälgivad rollipõhise skepsisega, kuidas žongleerib “Kellavärgiga apelsini” lavastaja Ringo Ramul. Üle Eesti võib poelettidelt leida enam kui 5000 kellavärgiga apelsini.
Tanel Ting (vasakul) ja Karl Robert Saaremäe (paremal) jälgivad rollipõhise skepsisega, kuidas žongleerib “Kellavärgiga apelsini” lavastaja Ringo Ramul. Üle Eesti võib poelettidelt leida enam kui 5000 kellavärgiga apelsini. Foto: Marianne Loorents

Rakvere teatris hakkab tiksuma “Kellavärgiga apelsin”. Lavastaja Ringo Ramul on sõnadega ettevaatlik. Et räägiks, aga ette ei räägiks. Apelsinide kihistused peavad jääma vaataja avastada.

Kui praegusel terrorirohkel ajal öelda “kellavärgiga apelsin”, tuleb inimestel esimesena pähe pomm – kellamehhanismiga lõhkeseade. Alles siis meenuvad raamat ja film. Või mida teie arvate?

Ma ei tea, kas nad mõtleks pommi peale ...

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles