Külastajad ummistasid hubased südamega loodud kodukohvikud

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kodukohvikute päeval oli kõigi rõõmuks väljas päike: igasse kohvikusse jagus rahvast maitsvaid toite mekkima ja meelelahutusest mõnu tundma.
Kodukohvikute päeval oli kõigi rõõmuks väljas päike: igasse kohvikusse jagus rahvast maitsvaid toite mekkima ja meelelahutusest mõnu tundma. Foto: Meelis Meilbaum

Nädalavahetusel, peamiselt küll pühapäeval, avas Rakveres külastajatele uksed 27 kodukohvikut. Ning külastajaid jagus enam kui küll. Rakvere kodukohvikute päeva peakorraldaja Riina Männik oletas, et rahule jäid nii kohvikupidajad kui ka külastajad.

Riina Männik nentis: “Ilm oli super ning rahvast liikvel kordades rohkem kui eelmisel aastal.” Ta ise jõudis pea kõikidest kodukohvikutest läbi astuda. Riina Männik meenutas soojalt Rohuaia lasteaia sibulaga kartulisalatit, Posti puhveti kuue kala suppi ja Kunderi tänava militaarkohviku hernesuppi, millest ta paraku küll ilma jäi.

“Kutsusime kohvikupidajaid üles just soolastele ampsudele mõtlema, sest palju sa kohvikust kohvikusse käies magusat ikka jaksad mekkida,” rääkis ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles