Kamalambale saab juba end üles anda

Katrin Uuspõld
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Filipiinlannad tutvustasid esimesel Kamalambal oma toidutraditsioone ja köögikombeid.
Filipiinlannad tutvustasid esimesel Kamalambal oma toidutraditsioone ja köögikombeid. Foto: Kasper Mäe

Mullu Rakvere Keskväljakul esimest korda peetud rahvustoitude festival Kamalammas tuleb ka tänavu – 23. septembril. On piisavalt aega, et oma Lääne-Virumaal elavaid teisest rahvusest sõpru-tuttavaid teavitada ning aidata neil valmistuda.

Rakveres elavad ja Aqvas massöörina töötavad filipiinlannad Noelyn ja Marissa olid mullu Kamalambal ehk kõige populaarsemad kokad, pakkudes omamaiseid nuudleid, Filipiini putru, riisikooke ja tassikooke. “Meie toit sai väga ruttu otsa. Järgmine kord valmistame rohkem!” lubab Noelyn.

“Meie kultuuris süüakse pea igal toidukorral riisi ja seepärast plaanime tänavu pakkuda riisi erinevate asjadega, näiteks traditsiooniliselt valmistatud kanaga,” lisab Marissa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles