Salaaiast kostab nukrust ja rõõmu

Margus Martin
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Isa ja poeg, Peep ja Johannes Pihlak on koos musitseerinud varemgi. Kolmekesi koos Tõuniga tullakse kuulajate ette esimest korda.
Isa ja poeg, Peep ja Johannes Pihlak on koos musitseerinud varemgi. Kolmekesi koos Tõuniga tullakse kuulajate ette esimest korda. Foto: Erakogu

Rakvere kultuurikeskuse algatatud kontserdisarja “Salaaed” osana avab teisipäeval melomaanidele koduvärava Moonakülas elav muusik ja pedagoog Peep Pihlak.

Peep Pihlak astub koos kitarristi, laulja ja helilooja Tõnu Timmi, keda tuntakse rohkem Tõunina, ning oma poja, osavalt soolokitarri sõrmitseva Gustav Adolfi gümnaasiumi lõpuklassi noormehe Johannes Pihlakuga muusikasõprade ette ansambliga Graniidi 17.

Bänd, mille nimi ühendab eelkõige kahte esimesena mainitud muusikut, sai alguse Tallinnas aadressil Graniidi 17 asuvast eramust, kus 1980. aastatel jagas eluaset ja kogunes värvikas seltskond, teiste hulgas mitu praegu tuntud muusika- ja keeleinimest. Selles majas tekkinud sünergia tulemusena nägi ilmavalgust üksjagu tekste või teoseid, mis läksid korda paljudele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles