KaRakTer keerleb valede ja varjunimede virvarris

Inna Grünfeldt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui olukord kipub igas mõttes kontrolli alt väljuma, on hea nõu kallis. Vasakult Ivo Leek, Hannes Tiinas, Tarmo Truss, Riina Vaher ja Tarvo Sõmer.
Kui olukord kipub igas mõttes kontrolli alt väljuma, on hea nõu kallis. Vasakult Ivo Leek, Hannes Tiinas, Tarmo Truss, Riina Vaher ja Tarvo Sõmer. Foto: Erakogu

Harrastusteater KaRakTer toob täna Rakvere rahvamajas vaatajate ette farsi “Igaühele oma”. Ray Cooney näidendiga teeb lavastajadebüüdi trupi näitleja Aavo Soots.

Jandi, kus koos abikaasaga hotelli saabunud siseministri asetäitja eelistab istungi juhatamisele lõbusat äraolemist armukesega, tema erasekretär aga hüppab valede ja varjunimede virvarri, et ülemuse poliitilist mainet päästa, valis Aavo Soots välja seitsme näidendi hulgast.

Nimelt andis KaRakTeri juhendaja Tiit Alte, kuulnud Aavo Sootsi soovist lavastada komöödiat, talle lugeda seitse näidendit. “Lugesin, sirvisin ja “Igaühele oma” tundus kõige naljakam,” rääkis Aavo Soots. “Harrastusnäitlejad teevad komöödiat nii vähe,” põhjendas ta valikut.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles