Võsul lõpetati tennise välihooaeg

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Nädalavahetusel toimus Võsul hooajalõpu turniir tennises, kus mängisid kohalikud tenniseentusiastid. Seitsme paari konkurentsis võitsid esikoha Pirjo ja Sven Aberdahl. Teise koha saavutas paar Mihkel Juhkami – Enn Võsand. Kolmandaks platseerusid Artur Antropov ja Kaido Ehasoo.

“Konkurents oli kõva. Kõik oskavad mängida. Mängisime kõik kõigiga läbi – kes saab rohkem geimivõite. Iga mäng oli seitsme geimivõiduni. Ei olnud traditsiooniline tennis, formaat oli teine. Paarilist võis vahetada, võis kolmene meeskond ka olla,” rääkis turniiri korraldanud Artur Antropov.

“See on traditsiooniline turniir aastast 2005,” kõneles Antropov ja lisas, et sel hooajal peeti Võsul lausa kaks tenniseturniiri. “Võsu väljaku haldaja Männisalu puhkekeskus korraldas suvel võistluse Võsu Cup ning nüüd toimus Võsu Karikas,” selgitas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles