Team Yong viis võitlejad Rajule

, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ülemisel pildil paneb oma oskusi proovile Roman Põškin (paremal), alumisel pildil kuulutatakse võitjaks Raimo Keskküla (vasakul).
Ülemisel pildil paneb oma oskusi proovile Roman Põškin (paremal), alumisel pildil kuulutatakse võitjaks Raimo Keskküla (vasakul). Foto: mma.ee

Sportlik vabavõitlus ehk MMA võib võhiku silmale näida arutu vägivallana, kuid tegelikkuses on tegemist üha popimaks muutva spordialaga, mille amatöörklassis MMA Rajul võistlesid hiljuti ka kohaliku spordiklubi Team Yong noored võitlejad.

“Käisime amatöörvõistlusel,” ütles MMA treener Timo Tuuling, kelle jaoks oli esmane kogemus oma õpilasi päris võitlusringis näha. MMA Raju koosneb kahest osast: päevane amatöörvõistlus inimestele, kes tegelevad alaga lihtsalt huvi pärast, ning õhtune profivõistlus.

Kuigi võisteldi alles algajate klassis, ei olnud seegi võistlus pehmetele poistele ning võidu kõrval tuli leppida ka kaotusega. Haljalast pärit noormees Raimo Keskküla, üks kolmest võitlusringi astunud võitlejast, sõnas, et kuigi pruudil olid alguses pisarad silmas, lohutas saadud võit murelikke pereliikmeid kiiresti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles