Rakke spordiklubi naiskond võidutses Tallinna rattamaratonil

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakke SK rattasõitjad Mairis Õispuu (vasakul), Merili Sirvel, Greete Steinburg, Maris Kaarjärv.
Rakke SK rattasõitjad Mairis Õispuu (vasakul), Merili Sirvel, Greete Steinburg, Maris Kaarjärv. Foto: Enno Eilo

Samsung Estonian Cupi maratonide sarja teise osavõistluse – Tallinna rattamaratoni – 59 kilomeetri pikkuse põhisõidu võitis ülekaalukalt Erki Pütsep, kes edestas mullust üldvõitjat Caspar Austat ja selle aasta punktiarvestuse liidrit Alges Maasikmetsa nelja minutiga.

Lääne-Virumaa ratturitest oli Kalle Kriit parimana 22., Riivo Schumann sai 33. ja Rainer Neidra 34. koha. Esisajasse sõitsid veel Mirko Põldma, Mehis Leigri, Argo Rohtmets, Margus Sirvel ja Andre Pukk.

Kiireim naine ja ühtlasi N23 vanuseklassi võitja oli nii nagu avaetapil Viljandiski Greete Steinburg Rakke spordiklubist. Tema klubikaaslane Rita Toome saavutas naiste konkurentsis viienda koha.
Poolmaratonirajalt tuli Lääne-Virumaale kolm poodiumikohta: N14 ja N16 vanuseklassis saavutasid Merili Sirvel ja Mairis Õispuu vastavalt teise ja kolmanda koha., N35+ klassis oli Maris Kaarjärv kolmas.
Naisratturite tubli esinemine kindlustas Rakke Fuji/Rattabaas naiskonnale etapivõidu ja tõstis tiimi kahe etapi järel sarja liidriks. Rakke Fuji/Vitax meeskond piirdus 13. kohaga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles