Lauatennisistid alustasid hooaega esikohtadega

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere Pinxi klubi mängija Helen Galkan.
Rakvere Pinxi klubi mängija Helen Galkan. Foto: Erakogu

Läinud laupäeval Tallinnas Kristiine spordihoones Slovakkia, Soome, Venemaa ja Eesti noorlauatennisistide osalusel peetud Nõmme rahvusvahelisel võistkondlikul turniiril kuni 21aastastele lauatennisistidele tõid Rakvere pinksi­võistkonnad koju kaks esikohta ja ühe kolmanda koha.



Neidude hulgas esikoha võitnud Rakvere spordiklubi Pinx/Finnlamelli võistkonda kuulusid Helen Galkan ja Kristina Shevtsova, noormeeste võidukas meeskonnas mängisid Reimo Saar, Toomas Korsar ja Kert Räis.

Rakvere teises võistkonnas mänginud spordikooli õpilased Reelika Suurmets, Triin Tahk ja Karin Kallas saavutasid neidude turniiril endast kuni kuus aastat vanemate võistlejatega rinda pistes SK Pinx/Finnlamelli ja Nõmme SK naiskonna järel kolmanda koha.

Samas peetud Eesti Lauatenniseliidu laste GP-sarja IV etapil näitasid kõige nooremas vanusegrupis head mängu Rakvere spordikooli õpilased Reijo Vasemägi ja Georg Kokk, kes saavutasid vastavalt kolmanda ja neljanda koha.

Rakvere lauatennisistide juhendaja, spordikooli treeneri Kristjan Saluvee sõnul tõotab tänavune võidukalt alanud hooaeg kujuneda pingeliseks ja huvitavaks, sest tänu klubi toetama asunud ettevõtetele Finnlamelli ja Grossi Toidukaubad saadakse Eesti meistrivõistluste kõrgliigas osaleda nii nais- kui meeskonnaga.

Naiskonda kuuluvad rakverlanna Helen Galkani kõrval Kristina Shevtsova Narvast ja Aleksandra Issajeva Peterburist, meeskonnas kaitsevad klubi au Reimo Saar, Kristo Kauküla, Tarmo Valdre ja Kaspar Reinvee. Naiskonda juhendab Kristjan Saluvee.

Lauatennisehuvilised võivad oma võistkondadele kaasa elada laupäeval, 12. detsembril, kui Rakvere spordihallis peetakse Eesti tänavuse meistrisarja üks osavõistlustest.

"Rõõmustava uudisena saab üks meie naiskonna liidritest, Rakvere reaalgümnaasiumi abiturient Helen Galkan asuda õppima Rootsis Köpingi rahvusvahelises lauatenniseakadeemias, kuhu ta jääb kogu aastaks," rääkis Kristjan Saluvee. Vajalikud testid on neiul edukalt tehtud, sõiduks läheb jaanuaris.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles