Maret Ani kinnitati Eesti tennisenaiskonna kapteniks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere tennisetreener Maret Ani raamatu "Rakvere tennis 90" esitlusel.
Rakvere tennisetreener Maret Ani raamatu "Rakvere tennis 90" esitlusel. Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

Täna Tallinnas koos olnud Eesti Tennise Liidu juhatus kinnitas naistennisistide võistkondlike föderatsiooni karikavõistluste (Fed Cup) Euro-Aafrika tsooni kolmanda liiga turniiril mängima asuva Eesti tennisenaiskonna kapteniks endise tipptennisisti Maret Ani.

“Eesmärgiks on eeloleval turniiril tõusta naiskonnaga teise liigasse, selleks on vaja, et meie praegused esimängijad kindlasti osaleksid,” rääkis Rakveres tennisetreenerina töötav Maret Ani, kes oma pika sportlaskarjääri jooksul on Eestit Fed Cupil mängijana palju kordi esindanud, aidanud koos Kaia Kanepiga naiskonnal 2009. aastal tõusta kõrgeimale tasemele – maailmaliigasse.

Tenniseliidu peasekretäri Allar Hindi sõnul on Eesti praegused esimängijad Kaia Kanepi ja Anett Kontaveit juba andnud lubaduse sel turniiril mängida ja riigi au kaitsta.
Fed Cupi Euro-Aafrika tsooni kolmanda liiga turniiri korraldamise õiguse andis maailma tenniseliit oma hiljutise otsusega Eestile, turniir peetakse 15 naiskonna osalusel Tallinnas Tere tennisekeskuses järgmise aasta 5.–8. veebruarini.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles