Jalaväebrigaadi kaitseväelased toetavad sõbrapäeval Imastu koolkodu

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Imastu koolkodu.
Imastu koolkodu. Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

Täna külastavad 1. jalaväebrigaadi juhtkond ja Kalevi pataljoni kaitseväelased Imastu koolkodu Tapa vallas. Kaitseväelased näitavad koolkodu elanikele kaitseväe tehnikat, samuti esineb ajateenijate ansambel.

1.Jalaväebrigaadi ülema kolonelleitnant Aron Kalmuse sõnul soovivad kaitseväelased sõbrapäeval meeles pidada neid Eesti noori, kes kaitseväega tavaoludes kokku ei puutu. "Oma igapäevases teenistuses riigi ja rahva hüvanguks peame mõistma, et sõna "rahvas" on kaitseväe jaoks laiem mõiste kui pealtvaatajad paraadidel, see hõlmab kogu ühiskonda," sõnas Kalmus. Brigaadiülema sõnul soovivad kaitseväelased Imastu koolkodu elanikele tuua sõbrapäeval rõõmu ning öelda, et oma elanikest hoolimine on nii tegevväelastele kui ajateenijatele au asi.

 Imastu kool-kodu külastab kaks soomukit, kümme kalevlast ja brigaadi juhtkond, kes korraldavad õpilastele Eesti vabariigi lipu heiskamise koos piduliku möödamarsiga, seejärel saavad koolkodu elanikud uudistada kaitseväe kasutatavaid raadiojaamu ja maskeerimisvahendeid ning sõita soomukiga, samuti esineb neile ajateenijate ansambel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles