Saada vihje

Üksiku inimese parim abimees on sügavkülmik

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Artikli foto
Foto: Ove Maidla

Rakvere ametikooli kutseõpetajad Eha Taim ja Tiina Mäeks ütlevad, et parim viis toidu säilitamiseks on valmistoit kiiresti maha jahutada ja üleliigne jääkambrisse panna: “Kaua inimene ühte toitu ikka süüa jaksab, pealegi pole tervislik saada kogu aeg samu toitaineid.”

Tuleb tuttav ette – laupäeval keedetud potitäiest maitsvast supist jagub seda üksinda süües veel järgmiseks, aga ka ülejärgmiseks päevaks. Lõpp rändab sootuks klosetipotist alla.

Et toidu raiskamist vältida, tasub kasutusele võtta lihtsad nipid.

Kommentaarid
Tagasi üles