Kiri: Olge tänatud, head inimesed!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Palju tänu kõikidele, kes andsid oma panuse selleks, et 25. märtsil 1949 endisest Küti vallast Siberisse küüditatud vallaelanike mälestusplaat sai rahvale lubatud ajaks valmis.

Plaadi valmistamist, transporti ja paigaldamist toetasid Inge Arula, Ants Kiiver, Andrus Kokorev, Jaan Kraav, Tiit Kullik, Liina Marquardt, Memento Rakvere Ühing, Aili Männik, Maret Noodla, Eino Puhilas, Kuno Raude, Kristjan-Paul Raude, Martin-Johannes Raude, SA Eesti Represseeritute Abistamise Fond, Ludmilla Sein, Reeni Sepp, Ilme Soom, Vaike Sursu, Vello Taremaa, Hindrek Tiimus ja Miina Vilu.

Palju tänu Viru-Jakobi koguduse õpetajale Tarmo Linnasele, kelle vastutulekuta ja abita ei oleks 23. märtsil pühitsetud mälestusplaati sündinud. Palju tänu ajalehe Virumaa Teataja peatoimetajale Aarne Mäele, Vinni valla ajalehe Koduvalla Sõnumid toimetajale Hilje Pakkanenile ja Memento Rakvere Ühingu juhatuse esimehele Aino Kiiverile suhtlemise vahendamise eest kohaliku rahvaga. Ühiselt oleme täitnud oma kohuse Siberi, ka kodumaa mullas puhkavate inimeste ees.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles