Publikulemmikute teatrisuvi

Inna Grünfeldt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ülle Lichtfeldt (paremal) ja Eili Neuhaus piiluvad põõsast teatrit, suve ja tulevasi töid. Mida on oodata publikul, saab välja lugeda lemmikute pilgust ja naeratusest.
Ülle Lichtfeldt (paremal) ja Eili Neuhaus piiluvad põõsast teatrit, suve ja tulevasi töid. Mida on oodata publikul, saab välja lugeda lemmikute pilgust ja naeratusest. Foto: Marianne Loorents

Mida teevad Rakvere teatripubliku lemmikud suvel? Mängivad! Lavastajal tiksub peas uus lugu. Tööd tehakse ikka vaatajate pärast, räägivad Ülle Lichtfeldt, Eili Neuhaus ja Tarvo Sõmer.

Rakvere teatri publikuhääletusel lemmiknaisnäitlejaks valitud Ülle Lichtfeldtil käivad koduteatris sügisel esietenduva “Seitsmeteistkümnenda nuku suve” proovid, valmivad “Viimase võmmi” salvestused ning ootab taas Vassa Železnova võimas ja traagiline roll.

Vaatajate lemmiktüki “8 armastavat naist” lavastaja Eili Neuhausi suvi kulgeb mõtlemislainel: kui Rakvere teatri jõulutükk lastele on juba enam-vähem paigas, siis uus suurlavastus alles võtab peas kuju. “Vassa Železnoval” hoiab ta silma peal inspitsiendina.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles