Ettevõtlikud noored arutlesid liikumise ja spordi üle

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

15. novembril korraldas JCI Rakvere koda Rakvere gümnaasiumis JCI igaaastase koolitusürituse “Fresh-up”, mille põhiteema oli seekord ajendatud liikumisaasta programmist “Liikumine ja sport”.

Muu hulgas jagas koolitusel osalejatega oma mõtteid liikumisest, motivatsioonist ja Elujooksust psühholoogi, pedagoogi ja filosoofi haridusega jooksukoolitaja Kristjan Puusild.

Samuti peeti maha särtsakas ja põnev vestlusring “Terve Eesti eest ehk Kuidas saada surematuks”, kus arutlesid liikumise ja spordi teemadel spordientusiast, liikumisaasta projektijuht Aivo Normak, Tartu ülikooli kehakultuuriteaduskonna spordipedagoogika ja treeninguõpetuse instituudi juhataja Ando Pehme, Lääne-Viru maavanem, Eesti Ööjooksu, Virumaa kolmikürituse ja liikumissarja “Terve Rakvere liigub” idee autor Marko Torm ning riigikogu spordisõbrast liige Kalle Palling.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles