Milleri tee malbed mõrtsukad

Inna Grünfeldt
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eneseõigustuse meistriklassi priimused. Loretta (Ülle Lichtfeldt) teeb Francise (Tiina Mälberg) ideede peale esialgu suured silmad, kuid (raha)häda ajab härjagi kaevu, mis siis naisterahvast rääkida.
Eneseõigustuse meistriklassi priimused. Loretta (Ülle Lichtfeldt) teeb Francise (Tiina Mälberg) ideede peale esialgu suured silmad, kuid (raha)häda ajab härjagi kaevu, mis siis naisterahvast rääkida. Foto: Rakvere Teater

Tegelikult on nad kaks toredat naist. Koduhooldajat. Raha vähe, pereelu kirju ja muresid üle pea. 84aastane Sinatra fänn Davy paneb proovile nende südame(tunnistuse) ja leidlikkuse.

Davy võtab kätte ja sureb ära. Just siis, kui parasjagu on pensionipäev ning ajalehes ilmumas uudis, kas hobuste võiduajamisel tõi Fly Me To The Moon vanakesele mõne naela.

Nagu ikka ja iga päev on tulekul hooldajad Francis (Tiina Mälberg) ja Loretta (Ülle Lichtfeldt), kes aitavad Sinatra piltidest ümbritsetud poolhalvatud mehel eluliste toimingutega hakkama saada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles