Kus asub maailma parim küla?

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Imre Õunapuu kehastab lavastuses “Maailma parim küla” Ukonjärve kirikut ehitavate puuseppade õpipoissi Taneli Heikurat.
Imre Õunapuu kehastab lavastuses “Maailma parim küla” Ukonjärve kirikut ehitavate puuseppade õpipoissi Taneli Heikurat. Foto: Alan Proosa

19. juunil esietendub Rakvere Rahvaaias Arto Paasilinna maailma saatusest ja tulevikust kõneleval samanimelisel romaanil põhinev komöödia “Maailma parim küla”. Esietenduse eel räägivad trupi liikmed sellest, milline on nende nägemus maailma parimast külast meie igapäevaelus.

Imre Õunapuu kehastab lavastuses “Maailma parim küla” Ukonjärve kirikut ehitavate puuseppade õpipoissi Taneli Heikurat – noort tugevat raudsete kõrvadega meest, kellest aja jooksul saab Eemeli juhitava terve mõistuse kogukonna üks võtmeisikuid.

Imre Õunapuu: “Maailma parim küla asutatakse umbes paari-kolme inimpõlve pärast – siis, kui muru on murusem ja vesi on vesisem. Kui linnad kärisevad lõhki ning inimesed pudenevad oma esiisade elupaikadesse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles