Veet Mano õpetas kallistama ja sööma

Anu Viita-Neuhaus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
“Selgeltnägijate tuleproovist” tuttav Veet Mano aitas, juhendas, õpetas eelmisel nädalal rakverlasi.
“Selgeltnägijate tuleproovist” tuttav Veet Mano aitas, juhendas, õpetas eelmisel nädalal rakverlasi. Foto: Meelis Meilbaum

Kirikukell lõi juba kaheteistkümnendat öötundi, kuid hotelli konverentsiruumis ootasid inimesed kannatlikult eraseanssi. Veet Mano “Selgeltnägijate tuleproovist” lehvis uksest sisse ja välja. Energeetiline mees oli taas Rakveres käimas.

Olga (42), kes osales Mano õpitoas esimest korda, ütles, et tuli uudishimust. “Tahtsin näha, kas on seesama, kes televisioonis. Mulle meeldis, kuidas ta saates töötas,” rääkis naine. Aga kuidas guru kõrvalruumis töötas? Ann (43) lausu, et kohal oli umbes kümme inimest.

“Iga kord, kui Mano inimestest möödus, palus ta ennast ja teisi kallistada. Kallistasime, aina kallistasime,” tegi ta kiire kokkuvõtte. Tema sõnul nautisid kõik osalejad seda erakordset puudutust. “Tundus, et peaaegu kõik osalejad olid käinud varem mõnel seminaril. Inimesed olid tulnud peamiselt mõne põletava tervisehäda sunnil.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles