VIKE noored noppisid kamaluga medaleid

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Nädalavahetusel Rakveres toimunud Eesti noorte ja juunioride kergejõustikumeistrivõistlustel oli Rakvere kergejõustikuklubi VIKE sportlastest edukaim Elery Zadonski, kes oli tüdrukute A-klassis võitmatu 3000 m, 1500 m ja 800 m jooksus.

Lisa Lannusalu tuli tüdrukute B-klassis Eesti meistriks kettaheites ja kuulitõukes ning sai vasaraheites pronksmedali. Kahekordseks Eesti meistriks krooniti VIKE sportlastest ka Lishanna Ilves, kes võitis tüdrukute B-klassis 200 meetri jooksu ja kaugushüppe. Sander Jesin võitis meistritiitli poiste B-klassi 2000 meetri jooksus, 800 meetris sai noormees hõbemedali.

Eesti meistriteks krooniti veel Tuule Sireli Mäe (naisjuunioride 400 m tõkkejooks), Mihkel Reinkubjas (meesjuunioride 400 m tõkkejooks), Sander Moldau (poiste A-klassi 110 m tõkkejooks) ja Johanna Ilves (tüdrukute A-klassi 100 m jooks).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles