Tarvo Sõmer tagus Eesti eest palli

, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Näitleja Tarvo Sõmer.
Näitleja Tarvo Sõmer. Foto: Marianne Loorents / Virumaa Teataja

Laupäevane Eesti-Soome näitlejate jalgpallimatš kulges nii, nagu eestlastel kombeks – võimalusi oli, aga ära ei löödud. Vähemalt nii kirjeldas mängu Rakvere teatri näitleja Tarvo Sõmer, kes ka ise meeskonnaliige oli.

“Kuigi meie meeskonna keskmine vanus oli noorem, olid soomlased meist üle. Seal on kaks professionaalse taustaga naismängijat ja mehed ka tugevad,” rääkis Sõmer, kuigi kiitis ka Eesti meeskonda. Näiteks Jaak Prints mängib jalgpalli Eesti tugevuselt kolmandas liigas ning meeskonnas on veel vähemalt 6-7 jalgpallitaustaga meest. “Naisi kahjuks mitte,” tõdes näitleja.

Selliseid Soome-Eesti matše on peetud juba alates 1993. aastast, Sõmer on neis kaasa löönud aastast 1999. Kokku tuleb tal ligikaudu 6-7 osalemiskorda, sest kokku saadakse umbes üle kahe aasta. “Päris kindlat aega ei ole, no näiteks ükskord tuli aprillimäsu vahele ja Eestis jäi mäng pidamata,” rääkis Sõmer.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles