Virumaa maadlejate medalivaru täienes kõikide varjundite võrra

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Traditsiooniks saanud Tapa maadluspäeval, kus võisteldi Kreeka-Rooma ja naistemaadluses, võitsid Virumaa maadlejad kamaluga medaleid.

Kadettide vanuseklassis oli osalejaid tervelt 68. Esikoha pälvisid Karl-Kristjan Valdna (kuni 42 kg, SK Kadrina), Jegor Sahno (kuni 50 kg, SK Tapa) ja Jegor Jakovlev (kuni 63 kg, SK Tapa). Hõbedase autasu teenisid Tapa maadlejad Kalle Laisarv (kuni 42 kg) ja Kristjan Metsoja (kuni 50 kg). Pjedestaali kolmandale astmele pääses Kadrina matimees Markus Julius Holmberg (kuni 54 kg).

Täiskasvanuid oli rinda pistma saabunud 22. Parima tulemuse tegid Arvi Freiberg (kuni 75 kg, SK Tapa) ja Kevin Baumann (kuni 98 kg, SK Kadrina). Teise koha võitles välja Siim Abner (kuni 85 kg, SK Kadrina). Pronksiväärilise etteastega said hakkama Kuldar Kangur (kuni 66 kg, Väike-Maarja), Ainar Afanasjev (kuni 75 kg, SK Tapa) ja Roman Sviridov (kuni 130 kg, SK Tapa).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles