Virumaal on tänaseks olukord stabiliseerunud

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Virumaal on tänaseks olukord stabiliseerunud.
Virumaal on tänaseks olukord stabiliseerunud. Foto: Henn Soodla / Pärnu Postimees.

Eile õhtul kella üheksaks taastus liiklus mõlemas suunas Tallinna-Narva maanteel ning lumevangis olnud sõidukid ja Viru-Nigula spordihoonesse evakueeritud inimesed pääsesid koju. Kell 22 lõpetas töö Viru-Nigula vallavalitsuse infotelefon. Maanteeamet ja kohalikud omavalitsused jätkavad sõiduteede puhastamise koordineerimist.

Eile õhtust kuni täna kella 11 said päästjad Ida- ja Lääne-Virumaal neli väljakutset, mis olid seotud sõiduautode lumme kinni jäämisega.

Erakorralise päästesündmuse lahendamiseks kogunenud Ida-Eesti Päästekeskuse staabimeeskond lõpetas töö. Staabimeeskonnas osalesid siseminister Marko Pomerants, Politsei- ja Piirivalveameti Ida prefektuuri, Ida Regionaalse Maanteeameti, Kirde Kaitseringkonna ja Kaitseliidu esindajad.

Edasist olukorda Virumaal jälgib regiooni korrapidamisgrupp.

Lumetormist põhjustatud tagajärgede likvideerimisel osales eile üle 200 inimese.

Päästekeskus palub jätkuvalt inimestel arvestada raskete lumeoludega kõrvalteedel ja võimalusel täna seal autosõite vältida.

Infot lumetormi tõttu tekkinud takistustest sõiduteedel saab maanteeinfo numbrilt 1510.

Tõsise ohu korral inimeste elule ja tervisele tuleb helistada hädaabinumbril 112.

Elektrikatkestustest tuleb teatada kas helistades või saates SMS sõnum Eesti Energia rikketelefonil 1343.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles