Matsimoka butchery valmistub Põhjakeskuses uksi avama

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Matsimoka esimene butchery Tartu Kaubamajas.
Matsimoka esimene butchery Tartu Kaubamajas. Foto: Erakogu

Itaaliast pärit retsepti järgi valmistatud salaami on üks uutest toodetest, mille liha- ja vorstisõbrad leiavad pühapäeval Põhjakeskuses avatavast Matsimoka kvaliteetlihapoest ehk butchery’st.

Lihapood on samm edasi umbes aasta tagasi avatud müügiletist Põhjakeskuse aatriumis. Sarnane pood on Matsimokal avatud juba Tartu Kaubamajas ja kolmandat plaanitakse ühte Tallinna kaubanduskeskusesse.

Matsimoka OÜ juhatuse liikme Jan Inno sõnul pakub butchery lisaks praegustele toodetele kvaliteetseid sardelle ja viinereid, mis on valmistatud ainult lihast ega sisalda jahu, kanamassi, veesidujaid vms.

Tagasi üles