Telefonijutt entusiastliku proviisoriga

Kristjan Svirgsden
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Telefon piniseb ja jälle on võõras number. “Meil on teile pakkuda väga head D-vitamiini,” kõlab reibas hääl telefonis. “Mulle alles nädala alguses pakuti A-vitamiini,” pomisen pahuralt. Kuulen, et A-vitamiin on vilets ja magusamat kui nende D-vitamiin ei leia ma kuskilt. Ja kui ma oma aadressi ütlen, siis toovad koju kätte.

Mind hakkas asi huvitama, et kaua niisugused inimesed endale telefonis mölajuttu lubada saavad. Küsisin, kust nad teavad, et see just D-vitamiin on, et kas te ise teete. “Ei tee, aga peale on kirjutatud. Ja odav on ka.”

“No siis on kindlasti D,” ironiseerisin mina. “Vaata, mul oli naabrimehel väikemehega muresid ja ostis turult Viagrat. Odavalt. Kui oli mõnda aega närinud, ilma et miskit oleks juhtunud, viis tableti analüüsida. Ja sai teada, et see polnud isegi aspiriin mitte, vaid Gyproci krohv. Aga odav oli tõepoolest! Ma siis soovitasin talle C-vitamiini. Sibulat ja sidrunit.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles