Emumäe vaatetorn mädaneb (1)

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Emumäe vaatetorni kaks risttala purunesid tõenäoliselt külastajate hoolimatu käitumise tõttu. Vaatetorn vajab uuendamist, kuid ohtlik sinna ronimine siiski ei ole.
Emumäe vaatetorni kaks risttala purunesid tõenäoliselt külastajate hoolimatu käitumise tõttu. Vaatetorn vajab uuendamist, kuid ohtlik sinna ronimine siiski ei ole. Foto: Meelis Meilbaum

Emumäe torni kaks alusraami risttala on katki, tõenäoliselt purunesid talad nende peal hullamise tõttu, kuid puidust talad olid ka kehvas seisukorras ning seest pehkinud.

“Kui laupäeva hommikul tööle tulin, siis nägin seda pilti,” rääkis Emumäe puhkeala hooajaline valvur ja hooldustöötaja Liivi Traks. Risttalad olid mitmest kohast katki murdunud ja lebasid vaatetorni juures maas.

Liivi Traks rääkis, et eelmisel õhtul ja ööl peeti Sallas jaanipidu ning ka Emumäe puhkealal käis palju rahvast. Tema oletuse järgi talad päris iseenesest ei murdunud, kuid neid ei käidud ka sihilikult lõhkumas. “Arvatatavasti seal roniti, istuti ja võibolla ka hüpati, talad olid kehvas olukorras ja purunesid,” ütles Liivi Traks.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles