Rakveres avatakse pidulikult politsei ja pääste ühishoone

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere politsei ja päästeameti ühishoone.
Rakvere politsei ja päästeameti ühishoone. Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

Reedel, 4. veebruaril kell 14 toimub Rakvere uue politsei ja pääste ühishoone pidulikule avamine, kus osalevad teiste seas siseminister Marko Pomerants, Lääne-Viru maavanem Einar Vallbaum, Rakvere linnapea Andres Jaadla, Politsei-ja Piirivalveameti Ida Prefektuuri prefekt Aldis Alus, Ida-Eesti Päästekeskuse direktor Ailar Holzmann ning Riigi Kinnisvara AS-i juhatuse esimees Jaak Saarniit.


Hoone sooviti pidulikult avada juba detsembris, aga Eestit tabanud lumetorm Monika tõttu lükati see toona edasi.

Esimene politsei ja pääste ühishoone avati Virumaal 26. novembril 2003. aastal Tapal ja teine samalaadne 14. novembril 2008 Iisakus. Rakvere hoone on Virumaal hetkel suurim.

5. veebruaril kutsuvad Politsei- ja Piirivalveameti Ida Prefektuur ja Ida-Eesti Päästekeskus aga kõiki huvilisi tutvuma Rakvere uue politsei ja pääste ühishoonega. Ekskursioonid hoones toimuvad täistundidel kella 10-15.

Lahtiste uste päeval osalevad Lõvi Leo ja päästekoer Nublu, kes tutvustavad noorematele külalistele turvalisuse põhitõdesid.

Suurematel gruppidel palume oma tulekust ette teatada Rakvere päästekomando pealikule Taavi Aruvainule tel: 322 2710, 53 001 230 või politsei majajuhile tel: 3222611.

Rakvere linnas Kreutzwaldi tn 5a asuva uue politsei ja pääste ühishoone projekteeris AS Amhold, vastutav arhitekt on Triinu Nurmik. AS-i Oma Ehitaja rajatud hoonet rendib Riigi Kinnisvara 15 aastaks sõlmitud lepingu alusel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles