Rahvustoidud ajasid rahvamassid kokku

Andres Pulver
, uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Esiplaanil valmistab oma rahvusrooga filipiinlanna, keda üllatab Eesti köögi juures punapeet. Oma toiduga olid väljas ka jordaanlased ja paljude teiste rahvuste esindajad.
Esiplaanil valmistab oma rahvusrooga filipiinlanna, keda üllatab Eesti köögi juures punapeet. Oma toiduga olid väljas ka jordaanlased ja paljude teiste rahvuste esindajad. Foto: Kasper Mäe

Rakvere Keskväljakul toimunud rahvustoitudele pühendatud üritus “Kamalammas” ületas korraldajate kõiki ootusi ning huvilised ei tahtnud kuidagi selleks puhuks püsti pandud telki mahtuda.

“Oleks pidanud kaks korda rohkem ruumi olema,” nentis Rakvere kultuurikeskuse direktor Krõõt Nõmmela-Mehide. Ta lisas, et üritus korraldati esimest korda ning sellest on omajagu õppida. “Aga tore, et inimeste huvi nii suur on,” lausus Nõmmela-Mehide.

Aqvas töötavad filipiinlased pakkusid mitmesuguseid roogi oma kodumaalt, millest mõned nägid küll üpris kahtlased välja, kuid maitsesid head. Aga eks nende meelest sööme jälle meie siin päris kummalisi asju.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles