Tähelepanu, lapsevanemad: jõulud võivad tulla tänavu teisiti

Katrin Uuspõld
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vendadest noorim, Johannes, näitab ema Marika süles, kuidas advendikalendrist õige kuupäev üles leida.
Vendadest noorim, Johannes, näitab ema Marika süles, kuidas advendikalendrist õige kuupäev üles leida. Foto: Marianne Loorents

Mardi, Villemi ja Johannese vanemad otsustasid, et advendiajal saavad lapsed lisaks päkapiku igaks hommikuks toodud maiustusele või väiksele kingitusele ka advendikalendri, kus iga päev ootab poisse üks tegevus koos vanematega.

Mis te arvate, kumb ajas poisse rohkem elevile: kas maiustus päkapikult või päeva tegu vanematega? Jah, muidugi söödi hommikul rõõmsalt komm ära, aga tegevus koos ema-isaga oli see, mis silmad veel rohkem särama pani.

Poiste ema Marika Kundla tuli tegevustega advendikalendri mõtte peale, kui luges saksakeelset blogi “Eltern vom Mars”, kus blogipidajast ema oli oma kaheaastasele tütrele advendiaja igaks päevaks mõne vahva mängu või toimetuse välja mõelnud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles