Juustuvabrikus punutakse patse

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Umbes 15 kg juustumassi tuleb kiiresti kuumast veest “läbi lapata”.
Umbes 15 kg juustumassi tuleb kiiresti kuumast veest “läbi lapata”. Foto: Marianne Loorents

Vinni vallas Võhu külas toimetatakse kolmandat kuud Näsusepa juustuvabrikus, kus valmib erilisel meetodil käsitsi armeeniapärane juust ning naised punuvad juusturibad patsi.

Rakveres Ararat Grilli pidav Armeenia juurtega ettevõtja Arut Arutjunjan on tegev ka firmas Delikatess Food OÜ, mis ostis kunagise väikese Võhu vorstitsehhi ning ehitas ümber juustuvabrikuks.

Umbes 15 kg juustumassi tuleb kiiresti kuumast veest “läbi lapata”.
Umbes 15 kg juustumassi tuleb kiiresti kuumast veest “läbi lapata”. Foto: Marianne Loorents

Märksõnad

Tagasi üles