Volbrinädalavahetusel tegeleti tormi ja kismaga

Anu Viita-Neuhaus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nõiad. Pilt on illustreeriv.
Nõiad. Pilt on illustreeriv. Foto: Marianne Loorents / Virumaa Teataja

Päästeametile ja politseile möödusid kevadpüha ja sellele eelnenud päevad töiselt, kuid siiski tõsisemate vahejuhtumiteta. Päästjad tegelesid peamiselt tormist tingitud väljakutsetega. Politseinikel tuli muu hulgas lahutada naiste omavaheline madin ja aidata suuremate ja väiksemate teelt väljasõitude juures. Ühes jõkke sõitnud autos oli ka alla aasta vanune laps, kes õnneks vigastada ei saanud.

Päästeameti ida päästekeskuse kommunikatsioonijuht Jevgenia Parv ütles, et volbriöö oli rahulik. Küll aga oli erakordne nädalavahetus, sest laupäeval möllanud torm langetas teedele palju puid.

“Loodusjõududest tingitud väljakutseid oli peamiselt laupäeval ja neid oli Lääne-Virumaal üle 30. Inimesed kannatada ei saanud, teele langenud puud takistasid liiklust,” rääkis Parv. Tema sõnutsi oli palju väljakutseid Vihula vallas, kuid ka Tapal ja Tamsalus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles