Kui muudmoodi pole võimalik, siis viib emale lilled kuller

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui muudmoodi ei saa, siis viib emale lilled kuller.
Kui muudmoodi ei saa, siis viib emale lilled kuller. Foto: Andres Haabu / Postimees

Kõige suurem rõõm on emadepäeval lillekimp oma emale ise üle anda. Kui see pole aga mingil põhjusel võimalik, on abi kulleriteenusest. Rakveres tegutsev Helksiine Lilleäri on liitunud nii Interflora kui Jardiniga, kust on võimalik valida internetikataloogist meelepärane kimp ja läkitada see kõikjale Eestis või koguni Eestist välja.

Samuti võib tulla kauplusesse ja tellida kimp, mis viiakse kohale maakonna piires. Helksiine Lilleäri omanik Valvi Kool ütles, et juba paar nädalat on laekunud neile kullerikimpude tellimusi emadepäevaks. “Valitakse palju emalikke õrnu segakimpe, aga ka potililli, näiteks orhideesid. Juurde tellitakse ka kaunistatud kommikarpe,” rääkis Kool.

Ta lisas, et kui eelmistel aastatel on emadepäevaks kingitud palju õuelilli ja lilleampleid, siis praegune ilm sellist valikut ei soosi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles