Hiiumaa muda ja Soome turbaga protseduurid tsemendilinnas

Katrin Uuspõld
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Klient lamab turbaprotseduuri nautides paksude tekkide all, ­massöör Riina Kilm on tõmmanud aga fotograafi palvel turbaga paar triipu oma näole. 
Kodus näomaski tehes tuleks aga ikka terve nägu turbaga katta.
Klient lamab turbaprotseduuri nautides paksude tekkide all, ­massöör Riina Kilm on tõmmanud aga fotograafi palvel turbaga paar triipu oma näole. Kodus näomaski tehes tuleks aga ikka terve nägu turbaga katta. Foto: Marianne Loorents

Kui Riina Kilm märkas Facebookis turbahoolitsuste koolituse reklaami, hoidis ta end tagasi – massaažikoolitusi oli ta läbinud juba üksjagu, ning kui ei praktiseeri, kipuvad teadmised ununema. Aga ta otsustas siiski osaleda loosis ja võitis prii koolituse. “Ju siis nii pidi minema,” nendib Riina Kilm, kes pakub nüüd Kunda tervisekeskuse massaažitoas ise turbahoolitsusi.

Riina Kilm ütleb, et massaaž on teda ammu huvitanud, ta on läbinud Martin Ilvese massaažikoolis klassikalise massaaži kursuse ja käinud ka Rene Bürklandi koolitustel. Kannapöörde tõi talle aga osalemine põlistarkuste ja rahvaravi kooli turbahoolitsuste koolitusel – see meeldis talle eriti.

Algul tegi ta turbahoolitsusi hobi korras oma sõbrannadele kodus, aga pärast koondamist oma seniselt töökohalt otsustas muuta hobi tööks ning võtab alates aprillikuust kliente vastu Kunda tervisekeskuses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles