Rakvere kingib Eestile rohenädala

Katrin Uuspõld
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Osa Rakvere rohenädala aktiivist – Riin Sikka, Märt Murrik, Marika Kundla, Krõõt Nõmmela-Mehide ja Egert Eenmaa – kutsub üles järgmisel nädalal kõiki linlasi aktiivselt osalema kas keskkonnateemalisel filmiprogrammil või siinsamas Keskväljakul toimuval rohevahetuspäeval. Ja tore oleks, kui end mõne rohelise aksessuaariga ehitaks.
Osa Rakvere rohenädala aktiivist – Riin Sikka, Märt Murrik, Marika Kundla, Krõõt Nõmmela-Mehide ja Egert Eenmaa – kutsub üles järgmisel nädalal kõiki linlasi aktiivselt osalema kas keskkonnateemalisel filmiprogrammil või siinsamas Keskväljakul toimuval rohevahetuspäeval. Ja tore oleks, kui end mõne rohelise aksessuaariga ehitaks. Foto: Marianne Loorents

Juhtus nii, et teineteise teadmata plaanisid kaks sõbrannat – Marika Kundla ja Krõõt Nõmmela-Mehide – korraldada Rakveres täpselt samal päeval ja samal kellaajal rohelist laata – üks Rohuaia lasteaias, teine Keskväljakul.

Kuulnud samale ajale välja kuulutatud sarnasest ettevõtmisest, võttis Rohuaia lasteaia hoolekogu esimees Marika Kundla kohe telefonikõne Rakvere kultuurikeskuse juhatajale Krõõt Nõmmela-Mehidele ja küsis: “Kas sa tead, kes seda korraldab?” “Jah, meie!”

“Selle asemel et üksteisele vastu töötada, otsustasime teha midagi koos – mõlemad on ju linnarahvale mõeldud üritused,” selgitab Nõmmela-Mehide. Sama telefonikõne jooksul lepiti kokku, et ühiselt korraldatakse hoopis terve keskkonnanädal. Ettevõtmisega liitusid veel keskkonnaamet, Rakvere linn, Lääne-Viru keskraamatukogu, Rakvere teatrikino ja mitmed teised.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles